Om Oss

adis-om-oss

Född året 1971 i förra Jugoslavien, härstammar jag från en familj av flera generationer bilmekaniker. Till Sverige kom jag året 1993, och efter en slutförd utbildning i det svenska språket påbörjade jag att arbeta som bilmekaniker vid en av Statoils verkstäder i Kalmar, fram till 1998. Därefter arbetade jag på Euromaster (Däckspecialisterna) Kalmar, samt utförde Master service fram till året 2005. Under tiden utvecklades jag mer och specialiserade i alla typer av broms-system samt fyr-hjulsmätning.

Det var i 2005 som jag startade mitt eget företag, vilket jag fortfarande bedriver. På era bilar utför jag allt från vanliga reparationer och bil-service till en fullständig renovering av fordon.

De tjänster jag erbjuder är bland annat:

All sorts service på person bilar,reparation fram vagnar,kamrems byte och vatten pumps byte på alla fordon,renovering alla bensin och diesel motorer,renovering topplock,renovering alla motor kylsystem,reparation all sorts bromsar(ABS,ESP system,bromsskivor,broms belägg,handbroms med mera),byte av hjullager,kopplings byte,byte avgas system (svetsning avgas system),Byte stötdämpare,montering sänkning satser med fyrhjulsmätning,svetsning av rost skador och mindre lackerings arbete,tectylbehandling,montering drag krok och el montering med senaste el sats programmeringar,renovering strålkastare och bak lyktor,strålkastare inställning,elektronisk fel sökning med senast diagnos utrusning från bosch system,däck montering och däck balansering,start batteri test,glykol test,broms vätska test.